choose
your market
speciale gevelbeglazingen en ­ gevelsystemen
Isoperform PLUG-IN systeem
Volglazen gevel zonder stijlen
hoe werkt het?

IsoPerform PLUG-IN is een semi-constructieve isolerende beglazing voor toepassing in een vliesgevel. Deze beglazing (dubbel of triple) wordt niet zoals gebruikelijk geborgd met klem- en deklijsten, maar heeft een ondoorzichtige borging opgenomen in de kitverbinding van het isolerende glaspakket.

De PLUG-IN isolerende beglazing voorzien we van speciaal ontwikkelde kunststof bevestigingskommen, zodat het glas middels toggles tegen de achterliggende gevelconstructie kan worden geborgd. Doordat er geen klem- en deklijsten worden toegepast ontstaat er een volledig vlakke en transparante glasgevel.

hoe de juiste glaskeuze maken?

Afhankelijk van de omgevingsfactoren adviseren wij de binnenruit uit te voeren in basis floatglas met een minimale dikte van 6 mm of minimaal 55.2 gelaagd veiligheidsglas.

De speciale randafdichting is bestand tegen de inwerking van het UV en heeft een nader te bepalen hart op hart afstand van de kunststof glashouders opgenomen in de kitverbinding. Daarmee kan het glas ondoorzichtig worden geborgd tegen een achterliggend stijl- of regelwerk. De exacte afstand van de kunststof kommetjes en de totale rugdekking is afhankelijk van de windfactoren, eisen en ruitafmeting, die wij voor u doorrekenen. De glasranden zijn bij voorkeur vlak mat geslepen.

Neem contact met ons op! Vandaglas biedt technische ondersteuning in de voorbereidings- en uitvoeringsfase. Wij vinden altijd de juiste glas oplossing.

Heeft u een specifieke vraag?
Of een bijzonder idee om met glas te bouwen?
Neem contact met ons op!
Wij vinden de oplossing die u zoekt.
contact