choose
your market
extra helder zicht
Een unieke bijkomende eigenschap van glas is dat het best een beetje mag “sprankelen” (natuurlijke weerkaatsing van licht). Het kan echter voorkomen dat er specifieke eisen gesteld worden aan de spiegeling van het glas.
hoe werkt het?

Glas weerkaatst licht, we noemen dat ook wel ‘de lichtreflectie van het glas’.  Meestal vinden we dat niet storend, maar soms willen we juist dat het glas totaal onzichtbaar is. Het gaat dan om ultiem zicht op wat zich achter de ruiten bevindt.

Ontspiegeld glas kan hier de oplossing zijn. Glasoppervlakken voorzien van  een speciale VISIONLITE-coating minimaliseert de reflectie tot bijna niets!  Bovendien wordt als basisglas het zogenaamde “low-iron” (extra helder-glas) gebruikt, zodat ook de in glas gebruikelijke lichtgroene zweem zo goed als verdwenen is.

hoe de juiste glaskeuze maken?

Toepassingen van zijn bijvoorbeeld vitrines  en etalages maar ook glas op tentoonstellingen en in showcases.  VISIONLITE is altijd gelaagd , dus letselbeperkend,  en kan inbraakvertragend worden uitgevoerd, of in isolatieglas.

Soms moeten meerdere, verschillende,  glaseigenschappen aan elkaar gekoppeld worden. Wij gaan voor u op zoek!

Heeft u een specifieke vraag?
Of een bijzonder idee om met glas te bouwen?
Neem contact met ons op!
Wij vinden de oplossing die u zoekt.
contact