choose
your market
goed op elkaar afgestemd
van order tot bouwplaats
De dynamiek van de bouw wordt gestuurd door nauwkeurige toeleveringsplanning. Voor de concurrentiepositie is goede logistiek van groot belang, zowel voor klanten als onszelf. Vandaglas is gespecialiseerd in vier marktsegmenten. De logistieke services zijn daar volledig op afgestemd. Dit geeft meer inzicht in processen en korte communicatielijnen. Zo kunnen we snel inspelen op bijzondere situaties.

Klantkennis is de sleutel tot onze solide logistieke services.
vandaglas | expert partners in glas.
Gemakkelijk en foutloos bestellen?

Voor een gemakkelijke en foutloze uitwisseling van bestellingen en opdrachtbevestigingen bieden wij onze klanten systemen voor elektronische data-uitwisseling.

Zeker zijn van de levering?

De levering van het glas wordt digitaal bevestigd, onder vermelding van de GPS leverlocatie inclusief een foto.

Glas veilig en droog op de bouwlocatie?

Vandaglas biedt containers om glas veilig te bewaren op plekken waar weinig toezicht is en/of het risico op vandalisme bestaat. Het gebruik van de 10 ft-container kan effectief grote schadeposten voorkomen.

Daarnaast maakt de container het voor de glasplaatser mogelijk om daar waar (onverwacht) nodig is, flexibeler met de planning van de bouwactiviteiten om te gaan. Met een gerust hart, want het glas staat droog en beschermd.

In de container worden 2 L-bokken geplaatst, die een diepte hebben van 670 mm bij een lengte

van 2750 mm en een hoogte van 2000 mm.

Deze containers zijn dus groter dan de standaard bok waardoor er veel glas op geplaatst kan worden: minimaal  85 m2. Het maximum is afhankelijk van de glasafmeting.

Glas stofvrij en droog op bok?

Hiervoor kunnen wij de bok met folie omwikkelen. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat de kans op thermische breuk ook vermindert. Om dit echt te voorkomen mag het glas niet in de volle zon op het terrein worden gestald.

Transport van extreem lange en grote ruiten?

Met een speciale langlader bok of mega bok worden de ruiten met grote afmetingen rechtstreeks af fabriek naar de gewenste (bouw)locatie gebracht.

Specifieke bezorgtijd?

Is het glas op specifieke tijd nodig? Onze Teams helpen u graag.

Gemakkelijk bokken en containers leegmelden?

Zijn de glasplaatsingswerkzaamheden afgerond en is de glasbok of de container niet meer nodig? Met onze PickUP app meldt u simpel en snel glasbokken en glascontainers leeg en geeft u ons opdracht het lege materiaal op te halen. De app helpt onnodige kosten te vermijden. Én het terrein wordt niet meer ontsierd door leegstaand materiaal. Daarmee helpen wij onze klant netjes werk af te leveren!

Deelleveringen bij grote projecten?

Gevelbeglazing is alleen maar maatwerk. Bij grote gevelbouw projecten waarbij de architect bijzondere vormen en afmetingen heeft bedacht kan de productietijd anders zijn dan gebruikelijk. Wij vinden het belangrijk dat het glas niet de voortgang van een project belemmert.

Vandaglas heeft met het Team Architectural Projects mensen die gespecialiseerd zijn in de omvangrijke planning en logistiek van grote, langdurige projecten.
Hun kernwaarden zijn pro-activiteit, snelheid van oplossingen, meedenken én betrouwbaarheid. Een team waarmee het prettig is om samen te werken. Kennismaken?

Specifiek idee?
speciaal verzoek? zoekt u een unieke oplossing?
wij helpen u het antwoord vinden.
contact