choose
your market
samen van een uitdaging een succes maken
Ons online platform met een groeiend aantal tools is er om uw werk gemakkelijker te maken. De rekenhulpen helpen de juiste glaskeuze te maken. De apps zijn er onder andere om in de uitvoering te ondersteunen. Maar doet u vooral een beroep op onze 250 vakkundige glascollega’s die voor u klaar staan om hun kennis in te zetten voor maatwerk glasoplossingen.
Wij geloven in de kracht van onze mensen. Zij helpen u aan de beste glasoplossing.
Calumen Live
CalumenLive is beschikbaar gesteld door één van onze basisglas leveranciers Saint-Gobain Building Glass. Het is een simulatieprogramma waarmee glasprestaties op het gebied van lichttoetreding (Tl), zontoetreding (g) , thermisch isolatie (Ug) en reflecties (R) van uiteenlopende beglazingen (enkelglas, dubbel- of drievoudig isolatieglas) worden berekend. Ook is andere nuttige informatie beschikbaar zoals de prestaties van geluidwerende beglazing (EN 12758 of gesimuleerde waarden), van veiligheidsglas (EN 12600) en van inbraakvertragend glas (EN 356).
Energiebesparingscalculator
Met deze calculator berekent u eenvoudig de besparing in energie en CO2-uitstoot bij de toepassing van verschillend presterende isolerende beglazingen. Binnenkort hier beschikbaar!

[GH: Iframe Calculator Excel)]

Op de hoogte blijven van ons groeiend aantal tools om uw werk gemakkelijker te maken?
Bestek configurator
Maak eenvoudig een bestektekst met de gewenste prestatie-eisen die aan de beglazing worden gesteld.

Binnenkort Is hier de onze vandaglas bestekconfiguratorhier beschikbaar!
[GH: Iframe configurator Excel]

Op de hoogte blijven?

Showmobiel
De showmobiel wordt beschikbaar gesteld door één van onze basisglas leveranciers Saint-Gobain Building Glass. Bij grote projecten speelt naast de spectrofotometrische prestaties van het glas ook de esthetiek een belangrijk rol. Met de showmobiel kan de voorkeursbeglazing op de projectlocatie in de juiste geveloriëntatie op voorhand beoordeeld worden. De showmobiel is ook inzetbaar voor glas-opleidingen op uw bedrijfslocatie. .

Heeft u interesse?
Glasplaatsing producten
Met een uitgebreid gamma aan glasplaatsingsproducten in voorraad ondersteunen wij onze klanten graag in de uitvoering.
 Glaslatten,
 Blokjes,
 Kitten,
 Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM)
 Glaszuigers
 Beslag onderdelen
 Aanhanger

Iets nodig?
PickUP App
Kosten en ruimte besparen? Meld de glasbok of glascontainer snel & simpel leeg.

Met de PickUP app van vandaglas meldt u simpel en snel glasbokken en glascontainers leeg en geeft u ons opdracht het lege materiaal op te halen. Hiermee bespaart u extra kosten én het terrein wordt niet meer ontsierd door leegstaand materiaal. Daarmee helpen wij u netjes werk af te leveren!
Glasbokken zijn tot maximaal 28 kalenderdagen vanaf de afleveringsdatum kosteloos beschikbaar. Vanaf dag 29 worden voor beide hulpmiddelen kosten per kalenderdag in rekening gebracht. Zie hiervoor ook onze Emballage voorwaarden

Weten hoe de PickUP App werkt?
Een speciaal idee?
Een specifiek verzoek? Op zoek naar een unieke oplosisng?
Wij vinden het antwoord.
kom in contact met ons
nieuwsbrief