choose
your market
waarom vandaglas
Vandaglas onderscheidt zich binnen de glaswereld graag met gedreven, professionele en sympathieke glas-vakmensen. Een hecht team van mensen die luisteren, observeren en de werkelijke glasbehoefte begrijpen. Mensen die er veel plezier aan beleven om van een specifieke vraag een betrouwbaar succesverhaal voor onze klant én zijn klant te maken. Wij hebben graag collega’s die hun verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan, zich bewust zijn van hun schakelpositie in onze keten naar succes en die graag een sleutelrol spelen in het bereiken van resultaten. Pas jij daar bij?
wat we zoeken
De toekomstvisie van Vandaglas is helder: we willen als de beste onafhankelijk glaspartner van Nederland uitgroeien tot een serieuze speler op de Europese markt. Deze ambitie kan niet zonder het juiste slag mensen, de drijvende krachten achter ons succes. Belangrijke eigenschappen die we in onze mensen zoeken zijn: ondernemerschap, resultaatgerichtheid, oplossingsgericht, open- & eerlijkheid, samenwerking, optimisme en doorzettingsvermogen.
wat we bieden
Vandaglas biedt de mogelijkheid om je op een professionele wijze te ontwikkelen via training en ontwikkeling van de werkvaardigheden. We creëren voor iedereen een veilige en gezonde werkomgeving, en een open dialoog met de collega’s op elk niveau.

• prettige informele werkomgeving met korte lijnen en een no nonsense cultuur;
• compacte basistraining glas via onze eigen Glas Academie en het Kennis Centrum Glas;
• gedegen arbeidsvoorwaarden middels de cao Vlakglas met pensioenopbouw via BPFV en een personeelshandboek;
• collectieve (ziektekosten)verzekering;
• werknemerskorting voor eigen producten.
solliciteren?
Hieronder staan onze vacatures.
Spontaan solliciteren kan ook.
Stuur je motivatie en CV per mail naar onze HR Manager Suzanne Goddijn.
Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.