choose
your market
vandaglas b.v.
vandaglas bestaat sinds 18 juni 2021 maar kent een lange geschiedenis in de wereld van industriële glasproductie. Tot 1 november 2019 waren wij als Saint-Gobain Glassolutions onderdeel van Saint-Gobain Building Glass. Met de naam Glassolutions B.V. waren wij weliswaar een zelfstandig bedrijf, maar met een duidelijke link naar Saint-Gobain, eigenaar van de naam "Glassolutions".

Nu zijn wij vandaglas: een onafhankelijk industrieel producent en grootleverancier van hoogwaardig isolatieglas, gehard- en gelaagd veiligheidsglas, (LED)spiegels en gelakt glas.

Op eigen sterke benen met een glasheldere ambitie om de beste onafhankelijke glaspartner te worden en een serieuze speler op de Europese markt.
Onze missie: de concurrentiepositie versterken van u als onze zakelijke partner voor de lange termijn. Met onze kennis van glas én de ontwikkelingen Binnen de glaswereld geven wij heldere, onafhankelijke glasadviezen en bieden wij maatwerk glasoplossingen met de meest hoogwaardige state-of-the-art producten die er op de markt beschikbaar zijn.

Onze onafhankelijkheid voor uw succes!
vandaglas | expert partners in glass


onze expertise
vandaglas heeft bij de Saint-Gobain Building Glass Group een “strenge” opvoeding gehad. Dit internationale bedrijf heeft een glasgeschiedenis die teruggaat tot 1665 en al eeuwen zeer hoge kwaliteitsambities. Een constante focus op hoge kwaliteit en succes zitten verankerd in het DNA van vandaglas. Ons erfgoed is een schat aan materiaalkennis en diepgaande knowhow over toepassingsmogelijkheden. Onze waardevolle bagage is onze kennis van de glaswereld.
onze mensen
De vandaglas troef: betrokken professionals die luisteren, observeren, begrijpen en uitdagingen omzetten in succesverhalen. 250 vakkundige glascollega's staan voor u klaar om hun kennis en ervaring in te zetten voor onafhankelijke glasadviezen & -oplossingen.